slide-1
slide-2
slide-3

NOVINKY

arr3 Vítáme Vás v našem internetovém obchodě. Firmu provozuje pan Marc Gouzer, pochází z Bretaně, v... arr3Velkoobchodní ceníkVelkoobchodní ceník Vám rádi zašleme na Vaši emailovou adresu....

KONTAKTY

Francouzské Lahůdky
Marc Gouzer
nám.5. května 153, Bečov nad Teplou 36464
tel: +420 724 790 228
napište nám
IČ: 74397524

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Velice moc 45% Strašně moc 30% Nemnoho 12% Vůbec 12%

 

 


Francouzské lahůdky

 

AKCE PRO VÁS 4+1 KLOBÁSKA ZDARMA.....platí do 20.12 2018 *

 

Firma Marc Gouzer se zabývá dovozem sušených plísňových klobásek z Francie. Pan Marc Gouzer pochází z Bretaně, v České republice žije od roku 2003. Česky se již za tu dobu naučil velmi dobře.

Kamennou provozovnu najdete v Mariánských Lázních, Hlavní třída 705/36b, a na I.P Pavlova, v Karlových Varech.

Začátky jednoduché nebyly, přeci jenom, plesnivá klobáska za stovku...Nicméně kvalitní zboží si zákazníka najde a nyní dodáváme do obchodů po celé republice.

 

Stánkový a jarmareční prodej je stále jednou z forem prodeje, letos nás najdete na těchto akcích.

30.11 2018- 6.1 2019 Český Krumlov

1.12 - 3.12 2018   Praha, výstaviště Holešovice

6.12 - 9.12 2018   Mariánské Lázně

7.12 - 16.12 2018  Hradec Králové

21.12- 23.12 2018  Mělník

*akce neplatí pro velkoobchodní ceny. Ty Vám rádi zašleme na emailovou adresu.

 

Ideální skladovací teplota je mezi 14-18 stupni. Ušlechtilá plíseň na klobásce může mít barvu bílou, až šedozelenou.

Naše klobásky

Našimi výrobky jsou suché klobásy z vepřového masa (podíl vepřového se pohybuje mezi 50 a 98%, záleží na typu klobásy).
Podle chuti je rovněž vepřové maso smíšené s jinými druhy mas (jelení, kančí nebo oslí), s plody (s ořech ) anebo se sýrem.

Původ

Naše klobásky pocházejí z městečka Viuz en Sallaz, které leží v malebném prostředí francouzských Savojských Alp. Jedná se o malou rodinnou firmu Les Jacquemardes, která pro výrobu používá zvláštní starobylý způsob úpravy děděný z generace na generaci.

Zaručená kvalita

Kladením důrazu na dodržování široké škály různých norem jsou výsledkem produkty vytříbené kvality s vynikající a neměnnou chutí. Česká republika je vázána na respektování různých hygienických norem a norem uskladnění a uchování, aby klobásy zachovaly svoji původní kvalitu.


Jedinečný výrobní postup

Výroba klobás vyžaduje jedinečný výrobní postup založený na tajném receptu. Každá klobása prochází několika fázemi výroby:

  1. Přísný výběr masa
  2. Předemletí masa
  3. Jemné rozemletí a smísení s dalšími ingrediencemi
  4. Plnění (vyplnění přírodního střívka vepřovým masem se směsí)
  5. Dušení (etapa, během které ztratí klobása nadbytečnou vodu a získá v důležitou mikrobiální flóru)
  6. Sušení a zušlechtění


Pro Českou republiku se dovozce Marc Gouzer řídí velmi přísným protokolem, který zahrnuje:

Kontrolu kvality klobás ihned po jejich dodání na českou půdu, uskladnění v místě s vhodnou teplotou a klimatizací (teplota a stupeň vlhkosti jsou konstantní).

Maso je vybíráno výrobcem velmi pečlivě. Během procesu výroby není použito žádného barviva.
Doba sušení je přísně dodržovaná po dobu několika týdnů: tak jako příroda potřebuje čas pro uzrání a tvorbu dobrých věcí, tak my necháváme našim klobásám nezbytný čas, aby získaly to nejlepší.

 

 

Developed by LP - webové stránky a seo


NTIzMGJj