NOVINKY

arr3 Vítáme Vás v našem internetovém obchodě. Firmu provozuje pan Marc Gouzer, pochází z Bretaně, v... arr3Velkoobchodní ceníkVelkoobchodní ceník Vám rádi zašleme na Vaši emailovou adresu....

KONTAKTY

Francouzské Lahůdky
Marc Gouzer
Poštovní 1760/8, Karlovy Vary, 36001
tel: +420 724 790 228
napište nám
IČ: 74397524

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Velice moc 45% Strašně moc 31% Nemnoho 12% Vůbec 12%

 

 




Vítáme Vás v našem internetovém obchodě. Firmu provozuje pan Marc Gouzer, pochází z Bretaně, v České republice žije od r. 2003. Hlavní činností je stánkový prodej na historických nebo jiných městských akcích, výstavištích nebo farmářských trzích. Je možné  domluvit  stánek Francouzské lahůdky na firemní party, nebo jako součást cateringu.

Nyní nabízíme dárkové koše, můžeme je upravit podle Vašeho výběru.



Seznam akcí, na kterých můžete naše stánky najít


po celý rok- hotel Thermal, Karlovy Vary

22.10 2016 Mariánské lázně- framářské trhy

5.11 2016 Mariánské lázně

19.11 2016 Mariánské lázně

25.11-27.11 Hradec Králové- Adalberinum

25.11- 6.1 2016 Český Krumlov vánoční trhy

26.11 2016 Praha- Toulcův Dvůr

 

 

 

Naše klobásky

Našimi výrobky jsou suché klobásy z vepřového masa (podíl vepřového se pohybuje mezi 70 a 98%, záleží na typu klobásy).
Podle chuti je rovněž vepřové maso smíšené s jinými druhy mas (srnčí, kančí nebo kachní), s plody (s fíky ) anebo se sýrem.

Původ

Naše klobásky pocházejí z městečka Viuz en Sallaz, které leží v malebném prostředí francouzských Savojských Alp. Jedná se o malou rodinnou firmu Les Jacquemardes, která pro výrobu používá zvláštní starobylý způsob úpravy děděný z generace na generaci.

Zaručená kvalita

Kladením důrazu na dodržování široké škály různých norem jsou výsledkem produkty vytříbené kvality s vynikající a neměnnou chutí. Česká republika je vázána na respektování různých hygienických norem a norem uskladnění a uchování, aby klobásy zachovaly svoji původní kvalitu.


Jedinečný výrobní postup

Výroba klobás vyžaduje jedinečný výrobní postup založený na tajném receptu. Každá klobása prochází několika fázemi výroby:

  1. Přísný výběr masa
  2. Předemletí masa
  3. Jemné rozemletí a smísení s dalšími ingrediencemi
  4. Plnění (vyplnění přírodního střívka vepřovým masem se směsí)
  5. Dušení (etapa, během které ztratí klobása nadbytečnou vodu a získá v důležitou mikrobiální flóru)
  6. Sušení a zušlechtění


Pro Českou republiku se dovozce Marc Gouzer řídí velmi přísným protokolem, který zahrnuje:

Kontrolu kvality klobás ihned po jejich dodání na českou půdu, uskladnění v místě s vhodnou teplotou a klimatizací (teplota a stupeň vlhkosti jsou konstantní).

Maso je vybíráno výrobcem velmi pečlivě. Během procesu výroby není použito žádného barviva.
Doba sušení je přísně dodržovaná po dobu několika týdnů: tak jako příroda potřebuje čas pro uzrání a tvorbu dobrých věcí, tak my necháváme našim klobásám nezbytný čas, aby získaly to nejlepší.

 

 

Developed by LP - webové stránky a seo


OTBlOD