SÝRY

11 položek celkem
47 moliterno di tartuffo nero removebg preview
152,17 Kč bez DPH
175 Kč

Ovčí tvrdý sýr typu pecorino s černým lanýžem. Doba zrání tohoto sýra je 8 měsíců. Sýr obdržel v roce 2016 zlatou medaili World Cheese Award.

Kód: 219
207 comte removebg preview
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Vysoce kvalitní francouzský kravský sýr nasládlé chuti s krystalky soli. 24 měsíců zralý.

Kód: 207
gormino gruyere cave aged 12 months 1S 1506 1 removebg preview
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Kravský sýr vyrobený ve švýcarské oblasti Gruyere. Jedná se o tvrdý sýr z nepasterizovaného mléka, doba zrání je 36 měsíců.

Kód: 210
222 ovci removebg preview
117,39 Kč bez DPH
135 Kč

Polotvrdý jemný kozí sýr, vyroben ve Francii.

Kód: 222
detail Tomme de Brebis removebg preview
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Velmi jemný ovčí sýr, vyrobeno ve Francii.

Kód: 192
Comte removebg preview
86,09 Kč bez DPH
99 Kč

Kravský sýr oříškové až nasládlé chuti.

Kód: 387
gouda removebg preview
86,09 Kč bez DPH
99 Kč

Velmi tvrdá gouda, oranžově zbarvená. Velice výrazné krystalky soli dodají sýru  ostrou chuť. Tato Gouda zraje 3 roky. Na jazyku se rozpustí jako máslo.

Kód: 189
216 natural mimolette removebg preview (1)
77,39 Kč bez DPH
89 Kč

Velmi tvrdý sýr pocházející ze severní Francie. Vyrábí se z kravského mléka za pomoci mezofilních kultur. Hotová sýrová koule váží zhruba 2 kg, sytě oranžovou barvu získává díky...

Kód: 216
195 morbier removebg preview
68,70 Kč bez DPH
79 Kč

Velmi jemný sýr,  s mírným zápachem. Je vyroben ve Francii z kravského mléka, čára uprostřed je z popele z dřevěného uhlí.

Kód: 195
ambert removebg preview
65,22 Kč bez DPH
75 Kč

Fourme d'Ambert patří mezi nejstarší sýr ve Francii, je vyroben z kravského mléka v oblasti Auvergne. Pro sýr je typický válcovitý tvar. Polotvrdý sýr zraje cca 28 dní.

Kód: 336
Raclette 2 600x600 removebg preview
65,22 Kč bez DPH
75 Kč

Polotvrdý francouzský sýr, ideální na tepelné zpracování.

Kód: 201

Jedna z nejlepších věcí je dát si po práci nohy na stůl, otevřít lahev dobrého vína  a na prkénko nakrájet nějaký dobrý sýr. Jenom ve Francii je 500 druhů sýrů, takže jestli chcete zjistit, které jsou vaše oblíbené, nezbývá nic jiného, než ochutnat všechny.