Klobásky

15 položek celkem
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA CHORIZO- 1 kus
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA CHORIZO- 1 kus
Momentálně nedostupné
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Sušená vepřová klobáska s fermentací, lehce pikantní.  

Kód: 276
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA KLASIK- 1 kus
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Vepřová klobáska klasická bez žádných jiných přísad.  

Kód: 117
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA MEDVĚDÍ ČESNEK- 1 KS
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Výborná aromatická klobáska s medvědím česnekem.  

Kód: 129
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA REBLOCHON - 1 kus
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Vepřová klobáska s francouzským sýrem Reblochon.  

Kód: 126
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S HŘÍBKEM - 1 kus
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Vepřová klobáska se sušeným hříbkem. Pokud ji nesníte hned, a počkáte až vyschne víc, oceníte výraznou chuť hub.  

Kód: 108
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S KANČÍM MASEM - 1 KS
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Francouzská sušená plísňová klobáska s 4% podílem kančího masa.  

Kód: 48
111 veprova klobaska s kozim syrem fromage de chevres 1 kus removebg preview (1)
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Sušená klobáska s kozím sýrem, doporučuji pouze pravým gurmánům pro výraznou chuť kozího sýra. Hmotnost cca 180 g. Výrobce- Salaisons du Cayon, Francie.

Kód: 111
saucisson sec aux noisettes removebg preview
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Vepřová klobáska s celými kousky lískových oříšků.  Hmotnost cca 180 g. Výrobce- Salaisons du Cayon, Francie.

Kód: 114
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S OSLÍM MASEM- Ane-1 kus
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Plísňová klobáska s oslím masem původem z Argentiny.   

Kód: 105
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S PEPŘEM- 1 KS
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S PEPŘEM- 1 KS
Momentálně nedostupné
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Vepřová klobáska obalena v černém  pepři.   

Kód: 81
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S PROVENSÁLSKÝM KOŘENÍM- 1 KS
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Francouzská sušená klobáska s provensálským kořením.  

Kód: 66
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S VLAŠSKÝM OŘÍŠKEM- 1 kus
113,04 Kč bez DPH
130 Kč

Výborná vysušená klobáska s kousky vlašského oříška. Ideální na talířek s dobrým sýrem a vínem.  

Kód: 96
Nahoru
Další produkty

Co nás na klobáskách baví nejvíc? Že mohou být pokaždé trochu jiné. Hned jak přijdou z Francie, bývají čerstvé. Dosychají postupně ve skladu, kde jim věnujeme náležitou péči. Pokud k vám dorazí měkčí, než byste si přáli, není nic jednoduššího, než klobásku nechat v lednici bez obalu. Do pár dní ztratí 20 % vlhkosti. Naopak když přijde vyschlá tak akorát, doporučujeme dát do utěrky a nechat třeba ve špajzu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení