Klobásky

15 položek celkem
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA CHORIZO- 1 kus
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Sušená vepřová klobáska s fermentací, lehce pikantní.  

Kód: 276
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA KLASIK- 1 kus
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Vepřová klobáska klasická bez žádných jiných přísad.  

Kód: 117
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA MEDVĚDÍ ČESNEK- 1 KS
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Výborná aromatická klobáska s medvědím česnekem.  

Kód: 129
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA REBLOCHON - 1 kus
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Vepřová klobáska s francouzským sýrem Reblochon.  

Kód: 126
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S HŘÍBKEM - 1 kus
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Vepřová klobáska se sušeným hříbkem. Pokud ji nesníte hned, a počkáte až vyschne víc, oceníte výraznou chuť hub.  

Kód: 108
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S KANČÍM MASEM - 1 KS
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Francouzská sušená plísňová klobáska s 4% podílem kančího masa.  

Kód: 48
111 veprova klobaska s kozim syrem fromage de chevres 1 kus removebg preview (1)
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Sušená klobáska s kozím sýrem, doporučuji pouze pravým gurmánům pro výraznou chuť kozího sýra. Hmotnost cca 180 g. Výrobce- Salaisons du Cayon, Francie.

Kód: 111
saucisson sec aux noisettes removebg preview
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Vepřová klobáska s celými kousky lískových oříšků.  Hmotnost cca 180 g. Výrobce- Salaisons du Cayon, Francie.

Kód: 114
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S OSLÍM MASEM- Ane-1 kus
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Plísňová klobáska s oslím masem původem z Argentiny.   

Kód: 105
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S PEPŘEM- 1 KS
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Vepřová klobáska obalena v černém  pepři.   

Kód: 81
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S PROVENSÁLSKÝM KOŘENÍM- 1 KS
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Francouzská sušená klobáska s provensálským kořením.  

Kód: 66
VEPŘOVÁ KLOBÁSKA S VLAŠSKÝM OŘÍŠKEM- 1 kus
121,74 Kč bez DPH
140 Kč

Výborná vysušená klobáska s kousky vlašského oříška. Ideální na talířek s dobrým sýrem a vínem.  

Kód: 96
Nahoru
Další produkty

Co nás na klobáskách baví nejvíc? Že mohou být pokaždé trochu jiné. Hned jak přijdou z Francie, bývají čerstvé. Dosychají postupně ve skladu, kde jim věnujeme náležitou péči. Pokud k vám dorazí měkčí, než byste si přáli, není nic jednoduššího, než klobásku nechat v lednici bez obalu. Do pár dní ztratí 20 % vlhkosti. Naopak když přijde vyschlá tak akorát, doporučujeme dát do utěrky a nechat třeba ve špajzu.