Raclette Crue Mont Joux- 100 g

Kód: 201
55 Kč 47,83 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
12.8.2020

Polotvrdý francouzský sýr, ideální na tepelné zpracování.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Při objednání zboží na váhu, vyčkejte prosím na konečnou fakturu. Výsledná cena se může nepatrně lišit, ne vždy se podaří ukrojit přesně 100g. 

Tradiční sýry Raclette se vyrábějí ve tvaru šestikilových kol s béžovou až hnědou kůrou a tmavě slonovinovým sýrovým těstem. Zrají minimálně 6 týdnů, některé však i několik měsíců. Ve Francii se tento silně aromatický sýr vyrábí především v Savojsku, jeho varianta Raclette de Savoi se dokonce pyšní chráněným zeměpisným označením. Stejnojmenný švýcarský pokrm se skládá z rozměklého sýra a různých příloh (sušené nebo uzené maso, brambory, žampiony, zelenina...Popis:

Poloměkký sýr.

Složení: pasterované MLÉKO, jedlá sůl, mlékárenské kultury, chlorid vápenatý, syřidlo, konzervant (na kůře): E235.

Uchovejte při teplotě od 2° - 6 °C.

Vyrobeno ve Francii.

Průměrné výživové údaje ve 100 g : Energie 1440 kJ/ 350 kcal, tuky 28g, z toho nasycené mastné kyseliny 20g, sacharidy 1g, z toho cukry 0g, bílkoviny  22g, sůl 2g