Vepřová klobáska s kančím masem-Sanglier- 1 kus

Kód: 48
110 Kč 95,65 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
17.7.2020

Francouzská sušená plísňová klobáska s 4% podílem kančího masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušené francouzské klobásy jsou vyrobeny z vepřového masa (podíl vepřového se pohybuje mezi 70 a 98%, záleží na typu klobásy). Podle chuti je vepřové maso smíšené i s jinými druhy mas - srnčí, kančí nebo kachní, s plody ovoce (borůvky, fíky nebo suché plody jako ořechy či kaštany) anebo se sýrem.

Složení-kančí  : Vepřové maso (96%)( původ Francie), kančí  maso(4%) sůl, laktoza, dextróza, sacharóza, přírodní aromaty, koření a aromatické bylinky, konzervant : ferment ledek, mléčný kvas
151 g masa na 100 g finálního výrobku