VEPŘOVÁ TERINA TRADIČNÍ
Kód: 153Detailní popis produktu
Francouzská terina je masová směs, která narozdíl od paštik obsahuje nahrubo nasekané kousky masa a jiných přísad. Teriny mohou být teplé i studené. Ve Francii existuje mnoho receptů. Svůj název získali podle kameninové nádobě, ve které se pipravují.
Vepřová tradiční Vepřové maso a špek, (6%), vejce, sůl, amidon, mléko, alkohol, cukr, koření a aromat,
Výrobce- Salaison du Cayone, 136 rue Paul Girod, 73000 Chambery, Francie
Nutriční hodnoty na 100g- Energetická hodnota- 337kcal, 1394 kJ, tuky 30 g, z toho nasycené mastné kyseliny 11g, sacharidy 3,2 g, z toho cukry 1,5 g, bílkoviny 14g, sůl 2,1g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář