VEPŘOVÁ TERINA S HŘÍBKEM

Kód: 156
169 Kč 150,89 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
26.4.2024

Vyzkoušejte  hříbky z kouzelného francouzského teritoria - Savojských Alp! Hříbky jsou sbírány s láskou a péčí z hlubokých lesů tohoto úchvatného regionu, což jim propůjčuje bohatou a intenzivní chuť. Po jejich usušení jsou použity  k výrobě delikátních paštik. Ponořte se do přírodního bohatství Alp a dopřejte si jedinečnou gastronomickou zkušenost ve svém domově.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Francouzská terina je masová směs, která narozdíl od paštik obsahuje nahrubo nasekané kousky masa a jiných přísad. Teriny mohou být teplé i studené. Ve Francii existuje mnoho receptů. Svůj název získali podle kameninové nádoby, ve které se připravují.

Vepřová s hříbky   Vepřové maso a špek, hříbky (6%), vejce, sůl, amidon, mléko, alkohol, cukr, koření a aromat, konzervant E250.

Výrobce- Salaison du Cayone, 136 rue Paul Girod, 73000 Chambery, Francie

Nutriční hodnoty na 100g- Energetická hodnota- 319,1 kcal, 1320,2 kJ, tuky 28,2g, z toho nasycené mastné kyseliny 10,3g, sacharidy 3 g, z toho cukry 1,4g, bílkoviny 13,5g, sůl 2g