Klobásky, Strana 2

Co nás na klobáskách baví nejvíc? Že mohou být pokaždé trochu jiné. Hned jak přijdou z Francie, bývají čerstvé. Dosychají postupně ve skladu, kde jim věnujeme náležitou péči. Pokud k vám dorazí měkčí, než byste si přáli, není nic jednoduššího, než klobásku nechat v lednici bez obalu. Do pár dní ztratí 20 % vlhkosti. Naopak když přijde vyschlá tak akorát, doporučujeme dát do utěrky a nechat třeba ve špajzu.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné